Важна информация относно калкулаторите: 

 

*Приемаме и доставяме заявки и от/на други населени места в Шотландия и България, включително и ферми.

*Калкулаторите не включват допълнителната такса за взимане на пратки от Шотландия до България, от населени места, които не са споменати в списъка с градовете и техтние околности, които облсужваме.
 

*1-ва Зона населени места са всички населени места, в които ние или Спиди имаме офиси. 2-ра Зона населени места са всички останали населени места. 

 

*Ако няма близък до Вас офис, когато изпращате от България, багажът може да бъде взет от вашият дом чрез услугите на Спиди. Нашите офиси може да намерите тук.

 

*Молим да се запознаете с нашите условия и услуги, за да разберете как да изпратите Вашите пратки.

 

*Когато използвате обемният калкулатор, полученото обемно тегло може да използвате, за да получите крайната цена за вашата дестинация, чрез другите калкулатори. 

 

*За по-големи заявки ще получите отстъпка, когато изпращате пратки до България. 

*Вече предлагаме и доставка до адрес, като цената е £0.30/кг. добавена към съответната тарифа, зависеща от дестинацията на Вашата пратка.

КАЛКУЛАТОР ЗА ОБЕМНО ТЕГЛО

 

Моля уверете се, че сте запознати с условията на нашите услуги.

 

В под-менюто на тази страница ще намерите информация как да изпратите Вашите пратки от Шотландия към България, както и подробен ценоразпис и друга информация, която може да Ви бъде от полза.

Имате въпроси? Moже да се свържете с нас на посочените телефонни контакти, в съответното работно време. Също така, можете да използвате и нашата Форма за Контакти, намираща се по-долу на тази страница. Ако пък предпочитате да се свържете с нас по различен начин, може да посетите и нашата Фейсбук страница - www.facebook.com/Scotlandtobulgaria, по всяко време! 

Ние ще направим всичко възможно да получите отговор от нас, възможно най-бързо!

 

Превоз на Багаж